Восени цього року вийде третій фільм про скандинавського бога грому "Тор: Рагнарек" за коміксами Marvel. Видання Entertainment Weekly опублікувало перші фото зі зйомок стрічки.

На знімках можна побачити, що головний герой австралійського актора Кріса Хемсворта змінив зовнішність. З'явилась інформація і про головну антигероїню фільму - Хелу. Її зіграє австралійка Кейт Бланшетт. Хела має здатність матеріалізувати зброю та вирощувати її з різних частин тіла.

Компанію Тору у битві зі злом складуть Халк (Марк Руффало) та Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч), про якого минулої осені вийшов однойменний фільм. Також у стрічці з'явиться лихий брат головного героя Локі у виконанні британця Тома Хіддлстона.

Українська прем'єра "Тора: Рагнарек" відбудеться 2 листопада 2017 року. Також у цьому році вийдуть ще два фільми з цього ж кіновсесвіту: "Вартові Галактики 2" (4 травня) та "Людина-павук: Повернення додому" (6 липня).

Як повідомляв портал "Знай.ua", відомий за роллю Гаррі Поттера британець Деніел Редкліф освідчився своїй коханій акторці Ерін Дарк.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще