Білі будиночки, вузькі вулички, що здіймаються догори, різнокольорові човни, найчистіші пляжі, смарагдове море - ось, що малює уява при думці про грецькі острови. Всі знають, що острови Греції - великі й маленькі, населені й безлюдні - прекрасні. Але рідко хто може згадати назву хоча б одного з них.

Ми розповімо вам про три наймальовничіші острови Греції. І якщо ви прираховуєте себе до запеклих мандрівників, то ви повинні не тільки запам'ятати їхні назви, але і обов'язково побувати на них.

Читайте також: Раннє бронювання - готуємося до літньої відпустки та заощаджуємо

САНТОРІНІ

Навіть якщо ви не чули назви цього острова, то напевно пізнаєте його "в обличчя". Це, напевно, найбільш розтиражоване на фотографіях місце на Землі. Всі туристичні експерти визнають Санторіні (або, за іншою назвою, Тиру) найкрасивішим островом.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Це мекка молодят і наречених. З усього світу приїжджають на Санторіні, щоб зіграти весілля або провести тут медовий місяць.

Ціни тут теж вражають. Але навіть якщо жити в готелі на самому острові вам не по кишені, обов'язково заплануйте прогулянку сюди хоча б на день або вибирайте круїз з відвідуванням Санторіні.

Вечорами туристи збираються в західній частині острова, стоять і чекають заходу сонця. А коли вечірні промені пронизують білосніжне місто біля підніжжя вулкана, глядачі аплодують цій красі!

КОРФУ

Легендарна Керкіра, яка згадується в міфах про Геракла, Одіссея і аргонавтів. Красу острова не можуть затьмарити навіть натовпи туристів. Але краще приїжджати сюди все ж таки не в сезон. Щоб насолодитися сповна п'янкими пейзажами і ароматом давнини.

Це один з найзеленіших островів Середземномор'я, покритий лісами, апельсиновими садами й оливковими гаями. Корфу облюбували для відпочинку знаменитості та королівські особи. Але поряд з приголомшливим сервісом і розвиненою інфраструктурою, тут можна знайти і безлюдні куточки.

Читайте також: Чим підкорюватимуть Євробачення представниці Албанії та Греції?

СКІАТОС

Після 2008 року на острів стали приїжджати шанувальники групи "АВВА". Адже саме тут знімався фільм "Мамма мія!" з Меріл Стріп у головній ролі.

Скіатос паморочить голову великою кількістю фарб: білі будинки з червоними дахами і синіми віконницями та смарагдове море.

Це справжня знахідка для тих, хто не любить штовхатися в натовпі туристів на пляжі. На острові всього один готель і кілька вілл, що здаються в оренду. Тому всією цією красою ви зможете насолоджуватися практично в затишній домашній атмосфері.