Як відомо, в світі багато цікавих спортивних ігор. Однією з них є кросмінтон (він же спідмінтон), який дуже популярний в Європі, а також в Японії, Бразилії, США та інших країнах світу. Також в кросмінтон грають в Україні. Столицею цього виду спорту в Україні є Ужгород, а з недавніх часів до нього приєднався Краматорськ, в якому налічується найбільша кількість гравців на даний момент.

Кросмінтон був придуманий в Німеччині Біллом Брандесом, який розробляв волан для гри з легендарним тенісистом Борисом Беккером!

Сенс гри з ракетками та воланами полягає в тому, щоб перебити волан на чужий корт.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У понеділок у Києві вперше грали в спортзалі №1 КНУТД. На тренуванні було 3 людини.
Повторне заняття відбудеться 28 листопада. Початок о 13.30. Всіх охочих запрошують приєднатися! Найближче велике тренування відбудеться 5 грудня.

Інформацію можна отримати за номером телефону 066-4115531 та E-mail crossminton.kram@gmail

Адреси кортів і дати майбутніх тренувань поки можна дізнаватися заздалегідь по E-mail.

Постійне місце зустрічі поки одне - площа Лесі Українки, неділя, 12 година. При температурі нижче мінус 5 і ожеледі грати краще в шапках, шарфах і рукавичках.

Всі можливі ознайомчі тренування в КНУТД, ліцеї "Лідер", ВІТІ, на площі Лесі Українки та інші спрямовані на підготовку до турніру в Київській фортеці та Всесвітнього дня кросмінтону (4 травня 2019 року).

Так що, всі бажаючі запрошуються спробувати свої сили в цій захоплюючій грі!

Нагадаємо, після перемоги на Підсумковому турнірі WTA, Світоліна відправилася у відпустку на Мальдіви.

Світоліна зізналася, що її мотивувало.

Еліна Світоліна з тренером
Еліна Світоліна з тренером

"Безумовно, це моя найбільша перемога і дуже приємно, що я завоювала її саме тут, в Сінгапурі. Це прекрасне місто, щоб приймати Підсумковий турнір, але він проводиться тут в останній раз. Так що я буду з нетерпінням чекати можливості захистити свій трофей в Шеньчжене в наступному році.

Звичайно, турнір Великого шолома є моєю метою. Я хочу перенести свою впевненість у наступний рік. Тоді і подивимося, що з цього вийде. Поки що нам потрібен час, щоб зрозуміти, що я зробила і проаналізувати всі події та дії, які відбулися на цьому тижні.

Треба просто посидіти з командою після декількох тижнів відпочинку і потім вже відштовхуватися від цього", - передає слова Світоліної SNTV.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Перемога Еліни

28 жовтня відбувся фінал Підсумкового турніру WTA, в якому грали американка Слоан Стівенс і українка Еліна Світоліна.

Перший сет виграла представниця США з рахунком 6:3. У другій партії сильнішою виявилася Світоліна (6:2), якій вдалося переломити хід зустрічі. У вирішальному сеті також перемогла Еліна з аналогічним рахунком (6:2).

Як підсумок, Світоліна виграла Підсумковий турнір WTA в Сінгапурі, перемігши п'ять суперниць.

На даний момент для Світоліної та українського тенісу - це найбільш значуща перемога в історії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна отримала нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.