Вагітна дружина Джорджа Клуні Амаль виступила в ООН на засіданні, приуроченому темі: "Боротьба з безкарністю за звірства: залучити ІД до правосуддя".

Засідання проходило в нью-йоркській штаб-квартирі. Амаль, британський адвокат ліванського походження, до сих пір займається адвокатською практикою, незважаючи на останні місяці вагітності.

"Чому до сих пір нічого не було зроблено? Чому сьогодні ми не ближче до справедливості, ніж рік тому, коли я так само стояла тут перед вами? Я прошу вас сьогодні встати на захист справедливості. Кожен військовий конфлікт нагадує нам, що не може бути міцного миру без неї. Справедливість і правосуддя - то, чого хочуть жертви", - обурено заявила Амаль. З її серйозним настроєм зовсім не поєднувалося яскраве вбрання з колекції Bottega Veneta, але варто визнати, що воно їй невимовно личило.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Джордж Клуні поставив під загрозу свою подальшу кар'єру, оскільки збирається взяти тривалу відпустку після народження близнюків: це у актора буде перший досвід батьківства.