10 березня, у Києві у Печерському районі четверо грабіжників у балаклавах вистрелили в чоловіка та забрали у нього сумку з чотирма мільйонами гривень.

Про це йдеться в повідомленні поліції Києва.

Зазначається, що 28-річний киянин намагався наздогнати автомобіль нападників. Він їхав за ними аж до Дарницького району міста, проте на проспекті Бажана загубив із з поля зору злочинців, після чого зателефонував поліцейським.

Як розповів потерпілий правоохоронцям, грабіжники напали, коли він виходив зі своєї автівки. Вони вистрілили йому в руку, ногу та живіт, забрали з машини сумку з грошима та поїхали на автомобілі Volkswagen Passat.

Потерпілого відвезли до лікарні. За попередньою інформацією зловмисники використовували травматичну зброю.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

По Києву оголошено план Перехоплення. Поліція шукає злочинців.

Порушено кримінальну справу за розбій.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", 9 березня, у Києві невідомі пограбували елітний позашляховик. Очевидцю вдалося зафіксувати машину зловмисників на фото.