У Європейському союзі зроблять все можливе, щоб Великобританія сильніше відчула зміни після процесу Brexit.

Про це повідомляє Bloomberg. Лідери країн союзу покажуть британцям на економічних прикладах, що їх країна більше втратила, ніж виграла від виходу з союзу.

Зокрема Німеччина зазначила, що ЄС не перегляне свою політику преференцій для Королівства. Данія в свою чергу попередила, що на укладання торгової угоди між Британією та ЄС може зайняти значно більше часу, ніж очікують британці. Процедура розробки та затвердження договору може затягнутися на 15 років.

Ірландія, яка вважається найактивнішим союзників Британії, підтримує своїх партнерів по союзу. Вони вважаю, що британців варто змусити заплатити штраф за вихід з Євросоюзу.

Країни-члени союзу стверджують, що "першочергова мета" для них - захист згуртованості блоку. Зазначається, що між життям всередині блоку і за його межами має існувати кардинальна відмінність.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президенту Чехії Мілошу Земану, який входить до кола друзів Путіна, дуже дошкуляють санкції проти Росії й він пропонує їх скасувати.