Мати чемпіона світу за версією WBA в легкій вазі Василя Ломаченка (11-1, 9 КО), Тетяна, розповіла, чому не вважає сина особливим. Також Тетяна розповіла, яким Василь був у дитинстві, та що допомогло йому стати чемпіоном.
"У дитинстві Вася був сильний, сміливий, нічого не боявся. Його історію ви знаєте, він і займався танцями, футболом, баскетболом, і на греблю ходив. Я вважаю, що це все заслуга Анатолія Миколайовича, тому що він вірив у сина і все вийшло.
Чесно кажучи, я не думала, що так буде. У вихідні дні вони тренувалися на стадіоні і я не заважала цьому. А коли Василь став чемпіоном на Олімпійський іграх у Пекіні і привіз додому першу золоту медаль, довелося повірити, що таке можливо.
Був такий момент, коли я відчула, що моя дитина особлива? Ні, не було такого. Як всі - просто працьовитість і все. Що він особливий - ні…
Діти взяли від мене найкращі якості: ось Вася - упертість і емоційність. Васіна настирливість і невміння програвати, які притаманні мені, - це жилка, на якій Анатолій Миколайович побудував весь процес його становлення. Таке враження, що він навіть підібрав собі дружину, з таким характером, щоб у нього син став олімпійським чемпіоном.
Мене на цю думку наштовхнув наступний випадок: коли ми з Анатолієм Миколайовичем тільки почали зустрічатися, ми брали участь у масовому заході, присвяченому Дню фізичної культури і спорту в Одесі. Тоді організовували забіг і ми бігли крос від Куликового поля до Палацу спорту. Відстань досить велика і під час забігу Анатолій Миколайович постійно цікавився, чи не втомилася я, однак, незважаючи на те, що мені справді було непросто, я не видала себе. І пізніше, коли ми вже зблизилися, чоловік запитав, чи я казала тоді правду. Я відповіла йому, що навіть якщо б втомилася, я ніколи не зізнаюся в цьому. Ось такий випадок був. Це вразило його тоді - ніби дівчина, маленька, худенька, а стійка", - розповіла Тетяна Ломаченко в bessarabiainform.com.

Василь Ломаченко - Хосе Педраса
Василь Ломаченко - Хосе Педраса

"Я готовий битися з відмінним суперником, яким є Хосе Педраса. Моєю метою завжди було об'єднання титулів, і Педраса стоїть на моєму шляху до цієї мети.

Фани в Нью-Йорку особливі, вони справжні любителі боксу, і я вже не можу дочекатися можливості подарувати їм ще один видовищний виступ", - зазначив Ломаченко.

Ломаченко оцінив свого майбутнього суперника, а також розповів, як буде готуватися до поєдинку.

"У поєдинку між Бельтраном і Педрасою я нікому не віддавав перевагу. Розумів, що шанси приблизно 50 на 50. Десь більше схилявся до перемоги Педрасы, але розумів, що Раймундо міг в одну мить все перевернути.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Особисто для мене бій з Бельтраном був б цікавіше. Це боксер, який йде і хоче боксувати, хоче битися, показувати справжній бокс. З такими боксерами цікавіше боксувати, з такими боксерами ти можеш себе розкрити.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Педраса - це такий спортсмен, який сушить бій. Девіс з ним розібрався без проблем, тому я сумніваюся, що він мені якісь великі труднощі складе. Але, в будь-якому випадку, я буду готуватися до нього як до чемпіонського бою", – розповів Ломаченко в інтерв'ю LOMA Official TV.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.