Дві українські спортсменки Марія Бова (до 64 кг) і Ганна Охота (до 48 кг) вибороли срібні медалі на чемпіонаті світу в Нью-Делі (Індія) і стали віце-чемпіонками світу з боксу.
Ганна Охота у фіналі одноголосним рішенням суддів програла вже шестиразовій чемпіонці світу индуске Марі Ком, а Марія Бова у фінальному матчі програла китаянці Дан Доу.
Зазначимо, що українки виступили у фінальних матчах чемпіонату світу перший раз за 6 років.

Олександр Хижняк
Олександр Хижняк

Як повідомляє Luckypunch.net, промоутерська компанія Top Rank, яка веде справи Василя Ломаченка (11-0, 9 КО) і Олександра Гвоздика (15-0, 12 КО) хоче підписати контракт з Хижняком.
Проте, Олександр заявив, що поки не збирається переходити у професіонали. У його планах - виступ на Олімпійських іграх-2020 в Токіо. Лише після цього він буде думати про перехід у професіонали.
Нагадаємо, Хижняк став найкращим спортсменом 2017 року в Україні. Крім того, Міжнародна боксерська асоціація (AIBA) визнала українця найкращим боксером 2017 року незалежно від вагової категорії.

У 2017 році Хижняк виграв чемпіонат Європи і завоював золото у ваговій категорії до 75 кг на чемпіонаті світу в Гамбурзі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.