СБУ опублікувала запис перехоплених телефонних розмов вбитого ватажка "народної міліції "ЛНР" Олега Анащенка, в якому він звинувачує в організації замаху на своє життя так зване "МДБ".

Запис перехоплених переговорів Служба безпеки оприлюднила на своєму каналі в YouTube.

Як видно з запису, в ході розмови якась Олена каже Анащенку, що стріляли з "оптики", на що він чітко висловлює свої припущення: "Це або менти, або МДБ, мені здається".

Під час бесіди з іншим співрозмовником – якимсь Андрієм, Анащенко просить його "посилитися" і "довести до всіх, що їм загрожують спроби усунень".

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В СБУ переконані, що запис цих розмов свідчить про непричетність українських розвідників до вбивства одного з ватажків "ЛНР".

Також співробітники Служби безпеки звертають увагу на те, що на опублікованому бойовиками відео з розвідниками ЗСУ, чітко видно сліди тортур.

Як повідомляв сайт Знай.ua, бойовики оприлюднили відео допиту полонених бійців української розвідки, під час якого вони зізналися у своїй причетності до вбивства Анащенка.