Іспанські архітектори презентували портативний готельний номер, який можна розмістити в будь-якому куточку світу.

Про це повідомляє Daily Mail.

Концепт дизайнерської компанії полягає у мобільності та компактності та представлений у двох варіаціях – одно- та двокімнатному.

Конструкція, яка отримала назву Drop box має санвузол та затишну терасу надворі.

Міні-готель виготовлено з дерева та інших надлегких матеріалів, тому його легко транспортувати та розмістити будь-де на природі та милуватися чудовим краєвидом.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

У портативному готелі можна поселити від двох до чотирьох осіб. Компанія пропонує різноманітні варіанти інтер'єрів на будь-який смак. Не дивлячись, на компактний розмір будівлі, у ній досить просторо та є все необхідне для комфортного відпочинку.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua",в американському місті Палм-Біч штату Флорида всередині старовинного готелю The Breakers, який став справжнім культурним надбанням, розмістили ще один готель.