Смаколики у вигляді тематичних вітамінних вісімок з бурячків, моркви та капусти – так у харківському зоопарку привітали своїх звірячих "дівчат" з Міжнародним жіночим днем.

Слониха Тенді і бегемотиха Степанида із задоволенням скуштували "вісімку" з овочів. Слонисі дісталися ще й бублики, а мавпочкам – їхні улюблені апельсини і яблука, а ще горішки, які вони з легкістю розколювали.

У такий креативний спосіб своїх вихованців в Харківському зоопарку вітали вперше. За словами працівників, правильно організований процес дозвілля у тварин приносить чимало позитивних емоцій у повсякденне життя мешканців зоопарку.

Тварини, як і люди, відчувають ставлення до себе, і будь-яка приємна різноманітність в житті братів наших менших позитивно позначається на їхній поведінці.

Подивіться лишень, як мило ці "дівчатка" радіють подарункам:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, працівниця чернігівського зоопарку всиновила левеня, від якого відвернулася його біологічна мати.