Федерація футболу України виступила з заявою про запровадження в Україні воєнного стану.

"На даний момент від правоохоронних чи інших органів влади України у Федерацію футболу України не надходило жодних рекомендацій чи застережень про обмеження проведення футбольних заходів у Києві або регіонах країни, в тому числі по проведенню таких заходів у 10 областях (Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській), на території яких введено воєнний стан.

Також ФФУ не отримувала від УЄФА жодних застережень щодо проведення на території України в період дії воєнного стану матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи", – йдеться у заяві на офіційному сайті ФФУ.

Додамо, що в рамках Ліги Європи 29 листопада Ворскла зіграє в Полтаві з лондонським Арсеналом, а Динамо в Києві - з чеським Яблонецом. 12 грудня Шахтар у Харкові зустрінеться з Ліоном.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Додамо, що матчі Прем'єр-ліги України в цьому році будуть проходити до 9-го грудня.

Матч Ворскла - Арсенал

УЄФА заявив, що матч 5-го туру групового раунду Ліги Європи Ворскла Полтава - Арсенал Лондон відбудеться, незважаючи на введення воєнного стану в Україні.

Як повідомляє AP, гра відбудеться, як і заплановано, в четвер, 29 листопада. В УЄФА запевнили, що буде вжито всіх необхідних заходів безпеки.

Матч у Полтаві між українською Ворсклою і англійським Арсеналом розпочнеться о 19:55 за київським часом.

"Ми підтверджуємо, що матч буде проводитися відповідно до графіку в четвер. Як і на всіх матчах під егідою УЄФА, на цій зустрічі буде вжито всіх необхідних заходів безпеки", - наводить AP слова представника прес-служби УЄФА.

Матч Шахтар - Львів

У матчі 16-го туру Прем'єр-ліги України грали між собою донецький Шахтар і ФК Львів. Матч, який відкривав 16-й тур УПЛ завершився нульовою нічиєю.

Після цієї осічки "гірників", Динамо може скоротити відставання від донеччан, яке на даний момент складає 9 очок. Кияни 25 листопада проведуть виїзний поєдинок проти Олександрії.

Прем'єр-ліга України. 16-й тур.

ОСК "Металіст" (Харків)

Глядачі: 3753

Температура: -3°C

Головний суддя: Микола Балакін (Київ)

Шахтар (Донецьк) – ФК Львів (Львів) - 0:0

Попередження: Ярослав Ракицький (44) - Вадим Парамонов (8), Джонатан (16), Владислав Приймак (46), Сабіно (69), Олександр Бандура (73)

Шахтар: Андрій П'ятов, Олег Данченко, Давид Хочолава, Ярослав Ракицький, Ісмаїлі, Алан Патрік (Оларенваджу Кайоде, 86), Майкон, Тайсон, Веллінгтон Нем (Віктор Коваленко, 70), Сергій Болбат (Дентіньо, 81), Жуніор Мораес

ФК Львів: Олександр Бандура, Сергій Воронін, Вадим Парамонов, Володимир Адамюк, Сергій Борзенко, Сабіно, Джонатан, Владислав Приймак (Мартан, 68), Артур Западня, Тейлор (Олександр Голіков, 93), Бруно (Жуліо Сезар, 92)

Додамо, що 28-го жовтня в рамках УПЛ Динамо сенсаційно програло Львову (0:1).

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України експериментальним складом зіграла внічию зі збірною Туреччини.