Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) отримав повістку до суду ірландського міста Нейса, повідомляє Daily Mail.
Макгрегора викликали у справі про порушення на дорозі: йому висунуто звинувачення у чотирьох правопорушення.
Три з них пов'язані з водійськими правами - Конор відмовився надавати документи на вимогу патрульних. Також Макгрегор порушив швидкісний режим ділянки дороги, на якій він їхав. Автомобіль Макгрегора рухався зі швидкістю 153 кілометри на годину, тоді як у тій місцевості дозволено розганятися до 100 км/ч. Йому загрожує штраф на суму від 300 до 350 фунтів стерлінгів.
За інформацією видання, Макгрегора викликали до суду ще минулого тижня, але він не з'явився на слухання.

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов відмовився від $15 млн. за реванш з екс-чемпіоном Конором Макгрегором (21-4).

Про це в інтерв'ю газеті "Спорт-Експрес" розповів дядько Хабіба Алекс Нурмагомедов, який живе зараз в Полтаві.

"Чи можливий реванш з Конором? Ні. Він нецікавий Хабібу. Він не буде битися з ним ні за які гроші. Так, я знаю, що вони пропонують йому реванш. Вони зі старту запропонували йому $15 млн., якщо він погодиться. Але Хабіб сказав "ні". Нехай Конор стає в чергу, нехай поб'ється з іншими. А Хабіб хоче битися з Фергюсоном, а потім закінчити кар'єру", - розповів Алекс Нурмагомедов.

Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов
Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.