Олександр Зінченко не покине Манчестер Сіті взимку. Після того, як отримав травму Бенджаміна Менді "городяни" не планують відпускати українського півзахисника в інший клуб, повідомляє The Telegraph.

Хосеп Гвардіола розраховує, що Зінченко і Фабіан Делф, як і в тому сезоні, успішно закриють позицію лівого захисника. Каталонський фахівець не відпустить 21-річного гравця збірної України, який стане в нагоді йому.

Влітку на українця претендували Вулверхемптон і Бетіс, також були чутки про зацікавленість Фулхема, але Зінченко залишився в Ман Сіті. У сезоні 2018/19 хавбек збірної України зіграв по одному матчу в Прем'єр-лізі Англії і Лізі чемпіонів, а також 2 матчі в Кубку Англійської Ліги.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Раніше Хосеп Гвардіола заявив, що Манчестер Сіті не буде підписувати нових футболістів в зимове трансферне вікно.

Ребров проти Мілевського в Угорщині

Ференцварош Сергія Реброва в домашньому матчі 15-го туру вищої ліги чемпіонату Угорщини переміг Кішварду Артема Мілевського з рахунком 2:0.
Півзахисник збірної України Іван Петряк вийшов в основному складі Ференцвароша і протистояв відразу трьом українцям — Артему Мілевському, Павлу Лук'янчуку і Роману Карасюку.

Вже на 21-й хвилині Петряк взяв участь в комбінації з участю Варги і Фрімпонга, який відкрив рахунок у матчі.

A Fradi vezetőgólja

Középső védői vezérletével megnyugtató előnyben a listavezető. Blazic „szokásos” találata előtt Frimpong is feliratkozott a Fradi örök góllövőlistájára. A 15. forduló 17 órás meccseket itt nézheted: http://bit.ly/2r4uPrm

Geplaatst door M4Sport op Zaterdag 24 november 2018

Ще через 12 хвилин Міха Блажич зміцнив перевагу господарів поля.

Blazic góljával 2-0 a Fradinak

A Fradi második középhátvédje is betalált: Blazic ismét csatárerényeket csillogtatott.

Geplaatst door M4Sport op Zaterdag 24 november 2018

Чемпіонат Угорщини. OTP BANK Liga

Ференцварош – Кішварда – 2:0 (2:0)

Голи: Фрімпонг, 21, Блажич, 33.

Після цієї перемоги Ференцварош продовжує лідирувати в чемпіонаті Угорщини, маючи в активі 33 очки і випереджаючи Гонвед на п'ять балів. У наступному турі команда Сергія Реброва зіграє на виїзді з Пакшем. Кішварда з 9 очками йде на передостанньому місці і в наступному турі зустрінеться з Академією Пушкаша.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України експериментальним складом зіграла внічию зі збірною Туреччини.