Призов громадян на строкову служби до лав Збройних сил України необхідно зберегти і надалі, оскільки це лише зміцнить військовий потенціал країни.

Про це повідомив глава Генерального штабу Віктор Муженко в інтерв'ю виданню "День". Він сказав, що солдати, які пройшли строкову службу, можуть серйозно укріпити резервний потенціал армії.

"Щодо строкової служби, то я впевнений - вона необхідна. Нам потрібен підготовлений резерв. І я знаю, що нашим юнакам служба в українській армії сподобається", - пояснив свою позицію Муженко.

Президент Петро Порошенко в кінці лютого підписав указ, в якому затверджені терміни звільнення в запас військовослужбовців строкової служби та строки проведення двох хвиль призову в 2017 році.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, список призовників в 2017 році зміниться. В армію будуть забирати також випускників військових кафедр.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще