Таємні зустрічі Порошенка: президент збирається випередити Путіна

Заступник глави Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв заявив, що українські дипломати роблять все можливе, щоб зустріч Дональда Трампа та Петра Порошенка відбулась якомога швидше. Він зазначив, що потрібно її організувати до аналогічних переговорів з президентом РФ Володимиром Путіним.

Ведучий спробував на смак людський мозок

В ефір телеканалу CNN вийшла передача про життя та звичаї індуїстської релігійної секти, яка практикує ритуальний канібалізм. Участь у таких ритуалах взяв і телеведучий Реза Аслан, який з'їв шматок мозку людини, чим викликав хвилю критики з боку глядачів.

Китаєць спантеличив користувачів сотнями вигаданих образів для сайту

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Користувачі китайського сайту Zhihu – аналога TheQuestion або Quora (сайти "питань і відповідей"), звернули увагу на невідомого, який придумав для себе 244 особистості. Він відповідав на запитання, говорячи про себе як про людей з різними професіями і несхожими інтересами.

В ООН попередили українців про хімічну загрозу на Донбасі

Представники ООН повідомили, що окупованим територіям Донбасу може загрожувати хімічна катастрофа. Вони зазначили, що дуже часто бої ведуться поблизу територій великих підприємств, які застосовують у виробництві небезпечні речовини.

Моторошна аварія у США: потяг із етанолом зійшов з рейок

У США зійшов з рейок потяг, що перевозив етанол, в результаті чого загорілися цистерни з речовиною. Поліція рекомендувала місцевим мешканцям тимчасово покинути свої домівки.