У матчі 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів Манчестер Юнайтед на "Олд Траффорд" обіграв швейцарський Янг Бойз з рахунком 1:0.

Переможний м'яч на 91-й хвилині забив за манкуніанців півзахисник збірної Бельгії Маруан Феллайні. Головний тренер Манчестера Жозе Моурінью дуже емоційно відреагував на переможний гол. Португальський фахівець спочатку штовхнув одну підставку пляшок з соком, а потім точно таку ж руками кинув на землю.

Після переможного матчу ексцентричний Моурінью звернувся до критиків його персони з такими словами. "Я хочу звернутися до моїх шанувальників: на даний момент 14 сезонів я грав у ЛЧ і 14 разів проходив груповий етап. А ті два сезони, коли я не брав участь в ЛЧ, я виграв Кубок УЄФА і Лігу Європи", – сказав Особливий.

За тур до фінішу групового раунду МЮ в квартеті Н посідає друге місце, маючи в своєму активі 10 очок. Лідирує Ювентус з 12 балами.

У заключному турі манкуніанці зіграють на виїзді проти Валенсії.

Перемога Шахтаря в Німеччині

27 листопада в Зісхаймі зустрічалися Гоффенгайм і донецький Шахтар. "Гірникам" вдалося забити два швидких голи, завдяки точним ударам Ісмаїлі і Тайсона на 13-й і 15-й хвилинах. Але німці також швидко один пропущений м'яч відіграли після голу Андрея Крамаріча.Стівен Цубер перед самою перервою і зовсім повернув статусу поєдинку паритет.

На 59-й хвилині Шахтар залишився в більшості, тому що Адам Салаї отримав другу жовту картку. Залишившись в меншості, Гоффенгайм все одно атакував і впевнено себе почував, створюючи момент за моментом. Але і Шахтар періодично огризався, що вилилося в дві штанги у виконанні Тайсона і Майкона. Але Тайсон все ж оформив дубль після прострілу Ісмаїлі. Бразилець вже на 92-й хвилині філігранно розпорядився м'ячем і приніс "гірникам" перемогу з рахунком 2:3!

Ліга чемпіонів. Група F. 5-й тур

Хоффенхайм - Шахтар - 2:3 (2:2)

Голи: Крамаріч, 17, Цубер, 40, Салаї, 59 - Ісмаїлі, 13, Тайсон, 15, 90 + 2.

Вилучення: Салаї, 59.

Шахтар продовжує боротьбу за потрапляння в плей-офф Ліги чемпіонів. Тепер "гірникам" 12 грудня в Україні треба перемагати Ліон.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія розгромила Бенфіку та врятувала Ковача від відставки.