Тимчасовий чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (15-0, 12 КО) проведе бій проти володаря титулу WBC Адоніса Стівенсона (29-1-1, 24 КО). На кону - титул канадця.

Бій Гвоздик – Стівенсон заплановано на 1 грудня
Бій Гвоздик – Стівенсон заплановано на 1 грудня

Бій Гвоздик - Стівенсон пройде в Квебеку, Канада.

У четвер, 29 листопада, Олександр Гвоздик прибув в Квебек.

За прогнозами букмекерів, фаворитом цього бою є Олександр Гвоздик.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Так, коефіцієнт на перемогу українця - 1,80. На перемогу канадця - 2,00. Нічия оцінюється котируванням - 26,00.

Гвоздик поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку, зазначивши, що абсолютно впевнений у своїй перемозі.

"Мене абсолютно не хвилює те, що бій пройде на території мого суперника. Я не люблю робити прогнози, але можу вам пообіцяти, що виграю в цьому поєдинку, нокаутом або рішенням суддів, але перемога буде за мною.

Я не знаю Стівенсона як людину, але чудово знаю, як боксера. Він завжди діє агресивно і має дуже сильний удар, до того ж, у нього хороші бійцівські якості, так що в цьому поєдинку найголовніше, як можна менше пропускати ударів. Я знаю, що стану повноцінним чемпіоном світу і Стівенсон відкриває для мене ці двері.

Поки все проходить ідеально, я дотримуюся режиму і роблю все, що потрібно для перемоги. Як ви знаєте, я зараз працюю з Тедді Атласом. Тепер тренувальний процес проходить зовсім по-іншому. У нього зовсім інший підхід, але я вже звик до його режиму і тренування. Звичайно, судити про його роботу ми зможемо тільки тоді, коли отримаємо результат", - передає слова Гвоздика Boxingtalk.

Нагадаємо, американський тренер Тедді Атлас буде готувати Олександра Гвоздика до цього бою.

Олександр Гвоздик
Олександр Гвоздик

Гвоздик пояснив своє рішення змінити тренера напередодні такого важливого поєдинку.

"Рішення про роботу з Атласом – це моє рішення, а Егіс Клімас надав можливість це зробити.

Атлас – досвідчений тренер, уважний до дрібниць, я вважаю це те, що мені потрібно.

Чи склали план підготовки з тренером до бою проти Стівенсона? Зараз у мене є попереднє завдання перед початком тренувального табору, а коли приїде Тедді, тоді вже і розставимо акценти", – розповів Гвоздик в інтерв'ю Luckypunch.net.

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер Стівенсона пригрозив Гвоздику.