Британський екс-чемпіон світу Тайсон Ф'юрі (27-0, 19 КО) впевнений, що йому не потрібно доводити свою перевагу в дивізіоні, оскільки він вже став першим номером у цій категорії.
Єдине, чого Ф'юрі не вистачає - це титул WBC.
Також Ф'юрі заявив, що чемпіон світу за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) знайшов свої титули в сміттєвому баку.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

"Послухайте, я вже став першим номером у цій категорії. Я не можу рухатися вгору, так як перебуваю на вершині. Мені не потрібно бити Уайлдера, щоб довести це. Але він може і побити мене, і тоді стати найкращим в цій вазі.
Джошуа знайшов свої титули в сміттєвому баку, адже я їх туди викинув. Всі ці пояси я віддав йому без бою. Єдине, чого мені зараз не вистачає, - це титул WBC, який я маю намір отримати 1 грудня. Мене турбує тільки цей пояс, і я вже скоро заберу його додому", - передає слова Ф'юрі BoxingScene.

Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер

Нагаємо, 1 грудня Тайсон Ф'юрі проведе бій проти чемпіона WBC Деонтея Уайлдера.

Нагадаємо, бій Ф'юрі - Уайлдер відбудеться в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру.

Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер

Раніше Ф'юрі пояснив, чому Уайлдер не зможе його перемогти.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Після всього, що я пережив, - проблеми зі здоров'ям, наркоманія, алкогольна залежність, я повернувся. Я переміг все це. І як я дозволю, щоб хтось побив мене двома боксерськими рукавичками?

Я народився і виріс, щоб битися. Мені потрібен бокс. Немає боксу, немає життя. Ось як я ставлюся до боксу. Бокс - це моя пристрасть.

Багато хто з бійців просто роблять це за гроші чи славу. Нічого з цього не має значення, тому що, якщо б мені сказали, що не платять за цей бій, я все одно хочу битися, тому що я хочу битися краще за всіх. І я вважаю, що в даний момент Деонтей Уайлдер підходить як ніхто інший. Я збираюся повернутися і побити його. І це стане одним з найвеличніших повернень цього століття", - заявив Ф'юрі.

Під час прес-конференції в Лос-Анджелесі, яка відбулася 3 жовтня, Ф'юрі і Уайлдер знову влаштували бійку.

Нагадаємо, раніше Уайлдер заявив, "вирубає" Тайсона Ф'юрі.

"Цей бій несе світло у хевівейт. Колись дивізіон переживав скрутні часи. Було нудно, яскраві бійці були відсутні. Люди запитували: "Де золота ера боксу? Куди все це поділося?" Зараз все інакше. Ми вдихнули життя в хевівейт. Всі знають, що нокаут – це Деонтей Уайлдер, а Деонтей Уайлдер – це нокаут. І коли я обіцяю супернику нокаут, то стримую слово. Обіцяю вирубати Тайсона Ф'юрі.

Це я повернув Ф'юрі в ринг, витягнув його з трясовини. Я сказав йому: "Ти зможеш, чувак". Хочу, щоб він перебував у відмінній формі і в повній впевненості. Але думаю, що він у будь-якому разі знає, яка йому судилася доля. Я размажу його обличчя.

Нехай він зараз бундючиться, але все буде інакше в рингу. Він нервує, ховає за маскою свої нерви. Не давай людям фальшивих обіцянок. Не обіцяй того, що не зможеш виконати. Я кажу, що вырублю тебе, бо знаю, що мені під силу це зробити", – заявив Уайлдер.

Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі
Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі назвали найкращим супертяжем свого часу.