Півзахисник "Манчестер Юнайтед" Алексіс Санчес травмувався на тренуванні, в результаті чого може вибути на тривалий термін.
Як повідомляє Sky Sports, Санчес пропустить найближчі поєдинки в АПЛ.
На прес-конференції напередодні матчу з "Саутгемптона" головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью заявив, що у Санчеса травма задньої поверхні стегна і, швидше за все, він вибув на тривалий термін.
Найближчим часом Санчес пройде поглиблене медичне обстеження, яке покаже точні терміни відновлення.
Найімовірніше, Санчес пропустить матч АПЛ проти "Саутгемптона", який відбудеться 1 грудня.
Нагадаємо, у матчі 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів Манчестер Юнайтед на "Олд Траффорд" обіграв швейцарський Янг Бойз з рахунком 1:0.

Переможний м'яч на 91-й хвилині забив за манкуніанців півзахисник збірної Бельгії Маруан Феллайні. Головний тренер Манчестера Жозе Моурінью дуже емоційно відреагував на переможний гол. Португальський фахівець спочатку штовхнув одну підставку пляшок з соком, а потім точно таку ж руками кинув на землю.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після переможного матчу ексцентричний Моурінью звернувся до критиків його персони з такими словами. "Я хочу звернутися до моїх шанувальників: на даний момент 14 сезонів я грав у ЛЧ і 14 разів проходив груповий етап. А ті два сезони, коли я не брав участь в ЛЧ, я виграв Кубок УЄФА і Лігу Європи", – сказав Особливий.

За тур до фінішу групового раунду МЮ в квартеті Н посідає друге місце, маючи в своєму активі 10 очок. Лідирує Ювентус з 12 балами.

У заключному турі манкуніанці зіграють на виїзді проти Валенсії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія розгромила Бенфіку та врятувала Ковача від відставки.