Енцо Зідан, син екс-коуча мадридського Реала Зінедіна Зідана, сказав, що його батько обов'язково відновить тренерську діяльність.

"Спочатку було трохи дивно працювати під керівництвом батька, але потім я звик до цього.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Це тривало протягом двох з половиною років. В результаті у вас складаються такі відносини: менеджер і гравець на тренуваннях, а потім вдома – це батько і син.

Всі знають, що мій батько любить футбол і любить тренувати. Немає сумнівів, що він повернеться. Це його рішення.

Зараз він користується всіма перевагами відпочинку, який йому необхідний після роботи в Реалі. Звичайно, це прекрасний клуб і все таке, але в ньому важко працювати", – наводить слова Енцо Зідана AS.

Перемога Реала в Римі

27 листопада в Римі на "Стадіо Олімпіко" зустрічалися Рома і мадридський Реал.

Перший тайм завершився нульовою нічиєю, хоча перед самою перервою турецький форвард римлян Ченгіз Ундер на відстані метра від воріт пробив вище поперечини.

У другій половині зустрічі "галактікос" змогли двічі розписатися у воротах Робіна Ульсена і виграли матч з рахунком 0:2. Голи в складі Реала в свій актив записали Гарет Бейл і Лукас Васкес.

До слова, і Реал і Рома гарантували собі путівку в плей-офф Ліги чемпіонів.

Ліга чемпіонів. Група G. 5-й тур

Рома - Реал Мадрид - 0:2 (0:0)

Голи: Бейл, 47, Васкес, 59.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України експериментальним складом зіграла внічию зі збірною Туреччини.