Бойовики обстрілюють будинки мирних жителів Авдіївки з артилерії великого калібру.

Кадри обстрілу показав в Facebook волонтер Влад Маховський.

"Авдіївка зараз .. Снаряди лягають близько, б'ють по дев'ятиповерхівці, ми на виїзд, дзвонять допомогти, потрапляння на Первомайське ...", - написав волонтер.

Авдеевка сейчас .. Снаряды ложаться близко, бьют по девятиэтажке, мы на выезд на попадание, звонят помочь, попадание на Первомайское.. Молитесь!!!

Posted by Влад Маховский on Saturday, 11 March 2017

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що через проблеми з доступом до пошкодженої в результаті обстрілів Донецької фільтрувальної станції та, відповідно, неможливості її ремонту, в Авдіївці готуються до автономного забезпечення водою. За словами голови Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, води в міських резервуарах залишилося на дві подачі в мережу. Тому зараз в населеному пункті активно розміщують автономні цистерни.

Також він додав, що велику цистерну на 17 кубометрів для забезпечення міста технічною водою надає Авдіївський коксохім.