Фанат Тоттенгема заарештований за кидок банановою шкіркою у форварда Арсеналу П'єра-Емеріка Обамеянга, повідомляє The Telegraph. Інцидент стався на початку лондонського дербі після того, як Обамеянг з одноклубниками святкував гол з пенальті.

Футбольна асоціація Англії розгляне епізод з проявом расизму. Тоттенгем зі свого боку збирається покарати фаната забороною на відвідування матчів.

Відзначимо, ща Арсенал виграв матч з рахунком 4:2!

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Донецьке дербі

У матчі 17-го туру УПЛ, в рамках донецького дербі грали Шахтар і Олімпік. Поєдинок на стадіоні "Металіст" вийшов дуже видовищним і багатим на моменти.

Першими рахунок відкрили "гірники" завдяки голу Жуніора Мораеса на 7-й хвилині. Але вже до 66-ї хвилини попереду був Олімпік, за який точними ударами відзначилися Євген Пасіч і Віталій Балашов. Але команада Паулу Фонсеки все ж змогла врятувати матч після голу Жуніора Мораеса, який вирівняв становище, перебуваючи в офсайді.

Нечесний гол завів головного тренела Олімпіка В'ячеслава Шевчука, який почав з'ясовувати стосунки з суддівською бригадою. У результаті екс-футболіста Шахтаря Шевчука вилучили, а перипетії продовжилися в підтрибунному приміщенні, де головні тренери Шахтаря і " Олімпіка з'ясували стосунки після прес-конференції, на якій також дозволили покритикувати один одного.

Відзначимо також, що перед фінальним свистком півзахисник Шахтаря Тайсон грубо вдарив по нозі легенду "гірників", який нині виступає за Олімпік, Олексія Гая.

Прем'єр-ліга України. 17-й тур.

Шахтар (Донецьк) – Олімпік (Донецьк) - 2:2 (1:0)

Голи: Жуніор Мораєс, 7, 93 - Євген Пасіч, 52, Віталій Балашов, 66.

Шахтар: Андрій П'ятов, Олег Данченко, Давид Хочолава (Микола Матвієнко, 26), Сергій Кривцов, Ізмаїл, Майкон, Тарас Степаненко (Алан Патрік, 69), Тайсон, Веллінгтон Нем, Сергій Болбат, (Віктор Коваленко, 65) Жуніор Мораес

Олімпік: Костянтин Махновський, Євген Пасіч, Ігор Снурніцин, Дмитро Гришко, Євген Цимбалюк, Павло Ксьонз, Віталій Кольцов (Антон Кравченко, 93), Сергій Політило, Олексій Гай, Віталій Балашов, Максим Дегтярьов (Максим Тейшейра, 92)

Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)

ОСК "Металіст" (Харків)

Глядачі: 2137

Температура: -6°C

Як повідомляв портал Знай.ua, визначився календар ігор збірної України на кваліфікації Євро-2020.