У мережі з'явилося відео наслідків обстрілу бойовиками житлового будинку на околиці Авдіївки.

В Youtube відео опублікувало "Військове телебачення України".

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що бойовики з артилерії великого калібру атакують мирні квартали Авдіївки. Як говориться в повідомленні, від атак бойовиків постраждали багатоповерхові будинки по вул.Менделеєва. В одному будинку пошкоджень дах, а в другому в результаті прямого попадання зруйнована квартира на 5 поверсі. Жертв серед мирного населення немає.

Крім того, через проблеми з доступом до пошкодженої в результаті обстрілів Донецької фільтрувальної станції та, відповідно, неможливості її ремонту, Авдіївка готуються до автономного забезпечення водою. За словами голови Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, води в міських резервуарах залишилося на дві подачі в мережу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також він додав, що велику цистерну на 17 кубометрів для забезпечення міста технічною водою надає Авдіївський коксохім.