Чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик (16-0, 13 КО) посів 15 місце в оновленому рейтингу авторитетного порталу BoxRec.
Після перемоги над канадцем Адонісом Стівенсоном, Гвоздик заробив 300 рейтингових очок і завдяки цьому піднявся на 55 позицій - з 68-го місця на 13-е.

Рейтинг BoxRec
Рейтинг BoxRec

Нагадаємо, Олександр Гвоздик (16-0, 13 КО) нокаутував канадського боксера Адоніса Стівенсона (30-1-2, 24 КО) і завоював титул чемпіона світу за версією WBC у напівважкій вазі.

На жаль, після бою Стівенсон перебуває у лікарні у критичному стані.

Дивіться повне відео бою Гвоздик - Стівенсон:

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Стартові раунди пройшли в традиційній "розвідці", а вже в третьому раунді Гвоздик відправив Стівенсона в нокдаун ударом в голову, але рефері (з Канади) чомусь його не відрахував.

Після цього Гвоздик став набирати обертів, а Стівенсон - помітно втомився, лише відповідаючи на удари.

У десятому раунді українець пропустив сильний удар в голову, але до кінця раунду зміг відновитися і провів сильну серію ударів противнику.

В 11 раунді Гвоздик серією ударів у голову відправив канадця у важкий нокаут, і рефері одразу зупинив бій.

Бій Гвоздик - Стівенсон пройшов у Квебеку, Канада. Підтримати українця прилетіли Олександр Усик та Василь Ломаченко.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів, фаворитом цього бою був Олександр Гвоздик.

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер Гвоздика обурений вердиктом суддів.