У центрі Батумі правоохоронці не можуть припинити масові зіткнення.

Про це повідомляє Sputnik Грузія.

Громадяни підпалили машини Головного управління внутрішніх справ Аджарії. Поліція оточила будівлю, озброївшись щитами, гумовими кулями і сльозогінним газом. На даний момент відомо про 20 постраждалих, серед яких тільки поліцейських поранено 11 осіб.

В ході конфлікту спецназівці застосовували сльозогінний газ. Як повідомляють місцеві ЗМІ, рівень заворушень зріс: у центрі міста чутні вибухи та стрілянина.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", конфлікт у Батумі розрісся після того, як правоохоронець зупинив порушника дорожнього руху. Місцеві жителі заступилися за водія, що спричинило зіткнення з поліцейськими. В результаті, правоохоронці затримали шістьох молодих людей. Пізніше їх відпустили. Президент Грузії Георгій Маргвелашвілі закликав усіх заспокоїтися і дотримуватися законів.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще