Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман знову висловився про торгову блокаду окупованих районів Донбасу.

Відповідну заяву він робив у Facebook.

"Те, що відбувається сьогодні - це спроби заблокувати не залізничні перегони, це спроби заблокувати наше економічне зростання, яке почало відновлюватись", - написав прем'єр.

Він зазначив, що під час блокади використовуються внутрішні конфлікти в Україні. На його думку, дані дії характерні у гібридної війні. Гройсман заявив, що сподівається на розуміння громадян, щодо неприпустимості руйнувань країни зсередини.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", на початку березня Гройсман поскаржився на великі збитки через блокаду. За його словами, країна втрачає близько 3,5 млрд доларів. За словами прем'єра, подібні збитки приведуть до звільнення близько 75 тисяч співробітників заводів і підприємств.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще