Знаменита американська тенісистка Серена Вільямс, 23-кратна переможниця турнірів Великого шолома, проведе виставковий матч проти своєї старшої сестри.
Матч відбудеться 27 грудня на виставковому турнірі Mubadala World Tennis Championship в Абу-Дабі.
Також в цьому турнірі візьмуть участь Рафаель Надаль, Новак Джокович і інші зірки тенісу.
Раніше Серена і Вінус Вільямс зустрічалися між собою вже 30 разів. Рахунок особистих зустрічей - 18-12 на користь Серени.
Серена Вільямс потрапила на обкладинку Adweek, присвяченого найкращим брендам року.
За словами Вільямс, вона стикалася з дискримінацією за статевою ознакою, і кольору шкіри, а також прищналась, що дуже часто жінки не відчувають достатньої підтримки.
Серена Вільямс
Серена Вільямс
"Іноді те, що я роблю, викликає великий резонанс, і я використовую це для свого бренду. Я намагаюся говорити собі, що я сильна, мужня, горда, прекрасна. Я відчуваю, що можу не тільки грати в теніс, але і проявляти себе в моді і інших починаннях.
Дуже часто жінки не відчувають достатньої підтримки. Сподіваюся, разом у нас вийде це змінити. Для мене це питання непохитності.
Я знаю, як це - коли з тобою не вважаються, тому що ти жінка, темношкіра жінка. Але я ніколи нікому не дозволяла визначати мій потенціал по підлозі або кольором шкіри. Коли ставиш перед собою цілі, завжди піднімай планку вище", - передає слова Серени The Guardian.

Серена Вільямс
Серена Вільямс

Як повідомляв портал Знай.ua, Серену Вільямс оштрафували на 17 тисяч доларів за поведінку у фіналі US Open.