Чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик (16-0, 13 КО) прокоментував роботу рефері в його бою проти канадця Адоніса Стівенсона (30-1-2, 24 КО).
Нагадаємо, канадський рефері не відрахував Стівенсону нокдаун у третьому раунді.
"Рефері - взагалі "космонавт", здається, живе у своєму світі... Але, в принципі, у нас по нокдаунам 1:1, адже мені теж "прилетіло" у 10-му раунді. Не знаю точно, але тоді також можна було зарахувати нокдаун. Адже якби не канати, то я напевно б добре приземлився... Тому по роботі рефері, звичайно, окрема розмова", - заявив після бою Гвоздик.
"Насправді, з цього приводу не було жодних емоцій, адже я переміг. Так що якісь там записки – це вже інше питання. Якщо б ми пробоксували 12 раундів з моєю могутньою кінцівкою, а судді підняли руку Адоніса, тоді, можливо, були б емоції. А так як бій завершено достроково моїм виграшем, мене мало цікавить, якими там стали записки і скільки раундів віддали або не віддали мені. Вони там можуть вважати, що завгодно", - сказав боксер.

Зараз стан Стівенсона вже не критичний, а стабільний, повідомляє ESPN з посиланням на промоутера боксера Івона Мішеля.

У госпіталі Стівенсона ввели у штучну кому. Це рішення було прийнято в профілактичних цілях. У боксера підозра на крововилив мозок.

Дивіться повне відео бою Гвоздик - Стівенсон:

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Стартові раунди пройшли в традиційній "розвідці", а вже в третьому раунді Гвоздик відправив Стівенсона в нокдаун ударом в голову, але рефері (з Канади) чомусь його не відрахував.

Після цього Гвоздик став набирати обертів, а Стівенсон - помітно втомився, лише відповідаючи на удари.

У десятому раунді українець пропустив сильний удар в голову, але до кінця раунду зміг відновитися і провів сильну серію ударів противнику.

В 11 раунді Гвоздик серією ударів у голову відправив канадця у важкий нокаут, і рефері одразу зупинив бій.

Бій Гвоздик - Стівенсон пройшов у Квебеку, Канада. Підтримати українця прилетіли Олександр Усик та Василь Ломаченко.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів, фаворитом цього бою був Олександр Гвоздик.

Як повідомляв портал Знай.ua, американський тренер Тедді Атлас готував Олександра Гвоздика до цього бою.