Французький форвард каталонської Барселони Усман Дембеле є дуже талановитим футболістом, але у "блаугранас" незадоволені способом життя, який веде 21-річний француз.

На думку керівництва каталонців, гравець Барси цілими днями просиджує в компанії друзів, граючи у відеоігри або переглядаючи серіали на Netflix. У Барселоні вважають, що у Дембеле є залежність від відеоігор.

Також Усмана звинувачують у тому, що він пакетами вживає фастфуд.

Також з'ясувалося, що будинок Дембеле в Барселоні сусідить зі знаменитим секс-клубом для свінгерів "Training Pedralbes".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зовні він не виглядає помітно, але кожен вечір там збираються десятки пар для участі в оргіях. Це найзнаменитіший свінгер-клуб у світі.

Але французький футболіст жодного разу не був помічений поряд з цим закладом, воліючи McDonalds.

Фінал Копа Лібертадорес у Мадриді

Нападник туринського Ювентуса і збірної Португалії Кріштіану Роналду не відвідає "Сантьяго Бернабеу" під час матчу-відповіді фіналу Копа Лібертадорес між аргентинськими Бока Хуніорс і Рівер Плейт.

Але відомо, що форвард каталонської Барселони і збірної Аргентини Ліонель Мессі приїде на матч і подивиться його з окремої ложі. Фінал, ймовірно, також відвідає прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес, повідомляє COPE.

Президент мадридського Реала Флорентіно Перес хотів, щоб Мессі і Роналду подивилися матч в президентській ложі на знак визнання їх заслуг у світовому футболі протягом десятиліття.

Матч-відповідь фіналу Копа Лібертадорес, перенесений з Буенос-Айреса внаслідок заворушень, відбудеться 9 грудня в Мадриді.

Безлади в Аргентині

У суботу 24 листопада, в Буенос-Айресі повинен був відбутися матч фіналу Кубка Лібертадорес (варіант Ліги чемпіонів у Південній Америці) між клубами зі столиці Аргентини Рівер Плейт і Бока Хуніорс. Але перед поєдинком почалися заворушення після того, як фанати Рівер Плейта закидали камінням автобус з футболістами Бока Хуніорс і застосували проти них перцевий газ.

Автобус Бока Хуніорс піддався атаці фанатів Рівер Плейта, коли під'їжджав до стадіону "Монументаль Антоніо Веспуччі Ліберті" в Буенос-Айресі. Вболівальники закидали автобус камінням, розбили скло. Під час нападу постраждав капітан команди Пабло Перес, якому осколок скла потрапив в око.

Журналіст Mootaz Chehade у своєму Twitter показав, як виглядає після атаки Перес. Він також виклав відео, що творилося в автобусі Бока Хуніорс.

Проти ультрас поліція застосувала сльозогінний газ, в результаті чого постраждали і футболісти, включаючи знаменитого форварда Карлоса Тевеса.

Незважаючи на те, що ряд футболістів Боки був готові вийти на поле, прийняли рішення відкласти гру як мінімум до неділі.

Зазначимо, що давні аргентинські вороги Бока Хуніорс і Рівер Плейт вперше в історії Копа Лібертадорес грають один з одним у фіналі.

Президент Бока Хуніорс Даніель Ангелічі вже повідомив главі КОНМЕБОЛ Алехандро Домінгесу, що його команда не хоче грати матч на "Монументаль". У свою чергу, організація не планує переносити матч на іншу арену.

Повідомляється, що поєдинок все ж має відбутися 25 листопада. Початок зустрічі 22:00.

Відзначимо, що в першому фінальному матчі, що пройшов на полі Бока Хуніорс (також в Буенос-Айресі) 11 листопада, була зафіксована нічия - 2:2.

Бока Хуніорс є одним з найбільш титулованих учасників турніру, Копа Лібертадорес він вигравав його шість разів. Частіше всіх турнір підкорявся ще одному аргентинському клубу, Індепендьєнте, - сім разів. На рахунку Рівер Плейт три виграних Копа Лібертадорес. Чинний переможець - бразильський Греміо.

Бока Хуніорс і Рівер Плейт завжди відрізнялися дуже напруженими взаєминами між фанатами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Карлос Тевес вступив у бій з копами заради фаната.