Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі, британський боксер Тайсон Ф'юрі, який втратив свої титули через проблеми з допінгом і наркотиками, всерйоз налаштований повернутися у великий спорт. "Циганський Король", який назвав 13 травня датою свого наступного бою, вже приступив до пробіжок, з метою скинути вагу.

Відзначимо, що Ф'юрі, який не виходив в ринг з листопада 2015 року після перемоги над Володимиром Кличком, розтовстів до 160 кілограмів.

"Щойно закінчив чудову пробіжку, здорово повернутися! Я починаю з чистого аркуша. Потрібно відпустити минуле і зосередитися на майбутньому. Якщо я зможу перемогти депресію, то зможу перемогти будь-кого. Зараз найважчий бій у моєму житті", – написав Ф'юрі на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

"Якщо говорити про те, що я жирдяй, то так, я зараз важу 25 стоунів або 350 фунтів (159 кг), але скидання ваги ніколи не було для мене проблемою. Запитайте Пітера Ф'юрі – ми робили це 24 рази", – додав Тайсон Ф'юрі.

Готовність зустрітися в рингу з Ф'юрі вже висловили Олександр Устинов та Лукас Браун.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше Тайсон Ф'юрі на своїй сторінці в Twitter оголосив про повернення в бокс 13 травня. Але генеральний секретар британської Ради з контролю за боксом (BBBC) Роберт Сміт повідомив, що Ф'юрі відсторонений і не повернеться в травні в ринг.

Свій останній на сьогоднішній день бій британець провів 29 листопада 2015 року проти українця Володимира Кличка. Поєдинок завершився перемогою Ф'юрі одноголосним рішенням суддів.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, промоутер Ф'юрі повідомив, що боксер почав тренування і в травні може повернути ліцензію.