Французький форвард Парі Сен-Жермен Кіліан Мбаппе на цьому тижні отримав приз кращому молодому гравцеві в світі Trophée Kopa.

Після цього 19-річний француз змінив імідж.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

На матчі чемпіонату Франції проти Страсбурга (1:1) Кіліан вийшов з білим кольором волосся.

Після нічийного поєдинку Мбаппе також опублікував фото в Instagram, яке зібрало майже 800 тисяч "лайків".

Відзначимо, що ПСЖ другий матч поспіль зіграв унічию. До цього у парижан відібрав очки Бордо (2:2).

Заробіток Динамо і Шахтаря від мундіалю

ФІФА підсумувала програму FIFA World Cup Benefits Program, що дозволяє клубам заробляти гроші на футболістах, які виступали за свої збірні на чемпіонаті світу-2018.

В Україні виплати за своїх гравців отримали донецький Шахтар і київське Динамо.

Шахтар від ФІФА отримав 537 тисяч доларів, а Динамо - 484 тисячі доларів. Сума враховує кількість днів, які футболіст провів на турнірі.

В заявках 32-х учасників ЧС-2018 опинилося тільки два представника чемпіонату України: хорватський захисник Динамо Йосип Піварич і бразильський півзахисник Шахтаря Тайсон.

Піварич взяв участь у чотирьох матчах "балканців" на мундіалі, відзначився асистом і жовтою карткою.

Зазначимо, що за правилами FIFA World Cup Benefits Program, що, якщо гравець один або кілька разів змінив команду з 2016-го року, то попередній клуб або клуби отримають третину платежу.

Виходить, що крім Йосипа, киянам допомогли заробити хорвата Домагой Віда, марокканаць Юнес Беланда і поляк Лукаш Теодорчик.

Хавбек Шахтаря Тайсон за час, що збірна Бразилії провів на турнірі, просидів у запасі, але разом із співвітчизником Фредом, який приїхав на турнір вже в якості футболіста Манчестер Юнайтед, збагатив гірників на 537 700 доларів США.

Найбільше отримали англійські клуби, а лідирує за цим показником Манчестер Сіті, якому дісталося більше 5 мільйонів. За "городянами" йдуть Тоттенгем (4,3 млн доларів), після нього розташувався Челсі (3,8 млн доларів), потім Манчестер Юнайтед (3,7 млн доларів) і замкнув список Ліверпуль (2,6 млн доларів).

Другі за доходами - іспанці. Їх компенсація склала 22,6 млн доларів. Першим серед представників Піренеїв і другим у світі є Реал (4,8 млн доларів), після "галактікос" розташувався їх головний ворог - Барселона (4,1 млн доларів), а замикає трійку Атлетіко Мадрид (3,1 млн доларів).

За цим посиланням можна ознайомитися з усіма виплатами.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменитий футболіст закликав підтримати Україну.