Керівництво турецького Фенербахче провело переговори з 56-річним тренером Ерсуном Яналом.

За інформацією турецьких ЗМІ, в цей момент під вікнами готелю, де проходили переговори, перебували фанати знаменитого клубу. Дізнавшись, що екс-наставник збірної Туреччини Ерсун Янал може повернутися, вони помили автомобіль відомого фахівця.

До речі, Эрсун Янал вже тренував "канарок" протягом 408 днів у сезоні-2013/14.

Фенербахче на даний момент займає 15-е місце в Суперлізі Туреччини. На даний момент стамбульську команду тренує старший брат Рональда Кумана Ервін Куман.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Динамо та Фран Соль

Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич наполягає на купівлі іспанського форварда "Віллем II" Франа Соля, повідомляє "Футбол NEWS", посилаючись на свої джерела.

Раніше була інформація про те, що 26-річного уродженця Мадрида переглядати у справі вирушав скаут столичного клубу Олександр Заваров.

Фран Соль грає за нідерландський "Віллем II" з літа 2016-го року після переходу з іспанського "Вільярреала". У поточному сезоні Фран провів за команду з Тілбурга 16 матчів, в яких забив 15 м'ячів.

Додамо, що Соль є вихованцем мадридського Реала, в системі якого перебував з 10 до 18 років. До речі, за "Реал С" Соль зіграв 69 матчів, в яких відзначився 19 голами.

Як повідомляв портал Знай.ua, у матчі чемпіонату України Динамо виграло в Чорноморця (2:0).