Баскетболісти тель-авівського Маккабі при заселенні в один з номерів готелю в Стамбулі виявили наклейку з написом "Arbeit Macht Frei" (в перекладі з німецького – "Праця визволяє").

Фраза "Arbeit Macht Frei" в якості гасла була розміщена на вході багатьох нацистських концтаборів у роки Другої світової війни.

"Ми сприймаємо цю ситуацію дуже серйозно. Подібним речам немає місця", – прокоментував інцидент ізраїльський клуб у своєму офіційному твіттері.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Маккабі прибув у Стамбул на матч Євроліги з Дарюшафакой.

Турецький тренер, його автомобіль та фанати

Керівництво турецького Фенербахче провело переговори з 56-річним тренером Ерсуном Яналом.

За інформацією турецьких ЗМІ, в цей момент під вікнами готелю, де проходили переговори, перебували фанати знаменитого клубу. Дізнавшись, що екс-наставник збірної Туреччини Ерсун Янал може повернутися, вони помили автомобіль відомого фахівця.

До речі, Эрсун Янал вже тренував "канарок" протягом 408 днів у сезоні-2013/14.

Фенербахче на даний момент займає 15-е місце в Суперлізі Туреччини. На даний момент стамбульську команду тренує старший брат Рональда Кумана Ервін Куман.

Як повідомляв портал Знай.ua, Реал по-королівськи забив 10 голів і пройшов далі у Кубку Іспанії.