Недостовірні дані про місцезнаходження Віктора Януковича надали ГПУ нібито у російському відомстві. Відповідну заяву зробив військовий прокурор Руслан Кравченко.

Про це повідомляє "Ліга.net".

Він пояснив, що спочатку українська Головна військова прокуратура звернулася із офіційним запитом до РФ із проханням повідомити адресу, де знаходиться колишній президент-втікач.

Втім, самого підозрюваного там не виявилося – тільки пусті склади, тому Кравченко відправив запит ще раз. Російські прокурори запевнили, що інформація вірна, тому Януковича слід шукати тільки там, але документально свої слова не підтвердили.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у наданні неправдивої інформації про місце перебування Віктора Януковича запідозрили військового прокурора – Руслан Кравченко напередодні повідомив адресу, за якою колишнього президента-втікача не знайшли.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще