Екс-чемпіон світу з боксу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер (50-0, 27 КО) проведе наступний бій проти 20-річного кікбоксера Тенсіна Насукави.

Бій Мейвезер - Нусакава пройде 31 грудня в Японії
Бій Мейвезер - Нусакава пройде 31 грудня в Японії

Стало відомо, що цей поєдинок пройде у вазі до 67,7 кг за правилами боксу, і триватиме три раунди по три хвилини. Бійці будуть битися у восьмиунцевих рукавичках компанії Rizin, в повний контакт і без суддів.
Оголошення суддівських записок не буде і результат поєдинку не увійде до статистики бійців.
"Я не довбаний дегенерат. Я не вийду в чиюсь клітку робити те, що вони хочуть. Флойд Мейвезер - боксер. І якщо хтось хоче побитися, то це буде тільки в рингу", - заявив Мейвезер.

Бій Мейвезер – Насукава відбудеться 31 грудня
Бій Мейвезер – Насукава відбудеться 31 грудня

Нагадаємо, в ЗМІ з'явилася інформація, що цей поєдинок відбудеться 31 грудня в Японії в рамках шоу від ММА-промоушену Rizin.

Флойд Мейвезер спростував цю інформацію, наголосивши, що домовленості були зовсім іншими. Спочатку йому повідомили, що це буде показовий бій для невеликої групи багатих глядачів за дуже високий гонорар.

"По-перше, хочу чітко заявити, що я, Флойд Мейвезер, ніколи не давав згоди на офіційний поєдинок проти Тенсіна Насукави. Мене попросили взяти участь у трехраундовому показовому бою тривалістю 9 хвилин проти суперника, обраного Rizin Fightning Federation.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Брент Джонсон з One Entertainment спочатку повідомив мені, що це буде показовий бій для невеликої групи багатих глядачів за дуже високий гонорар. Передбачалося, що цей показовий поєдинок буде носити суто розважальний характер, що не буде представлений в якості офіційного бою і транслюватися по всьому світу.

На прес-конференції я і моя команда були приголомшені тим, як все обернулося. Звичайно, ми повинні були негайно припинити це. Хочу принести щирі вибачення своїм шанувальникам за невідповідну дійсності інформацію, оголошену під час цієї прес-конференції.

Я теж був введений в оману домовленостями, які були досягнуті без мого відома. Я не став влаштовувати скандал, заперечуючи озвучену інформацію, і мені дійсно дуже шкода. Я – боксер, який пішов на спокій, і який заробляє величезні гроші по всьому світу, присутністю на заходах, виголошуючи промови і іноді беручи участь в невеликих показових боях", – написав Мейвезер на своїй сторінці в Инстаграм.

Нагадаємо, повідомлялося, що за цей бій Мейвезер отримає 88 мільйонів доларів. Про це написав британський журналіст Майкл Бенсон в Twitter.

За інформацією журналіста, гарантований гонорар Мейвезера складе 62 мільйона доларів. Ще 26 мільйонів він може заробити на продажу прав на телетрансляції.

Нагадаємо, Флойд Мейвезер розповів, скільки може заробити за бій з чемпіоном UFC у легкій вазі росіянином Хабібом Нурмагомедовим (27-0).

Як повідомляв портал Знай.ua, Хабіб Нурмагомедов кинув виклик Флойду Мейвезеру, на що американець одразу ж відповів згодою.