Зірки лондонського Арсеналу потрапили в скандал через вечірку з вживанням "звеселяючого газу" і алкогольних напоїв.

Інформацію опублікувало видання The Sun, в розпорядження якого потрапили ексклюзивні відеозаписи з заходу. Вечірка відбулася напередодні старту сезону в серпні.

У своєрідному паті брали участь П'єр-Емерік Обамеянг, Месут Озіл, Сєад Колашинац, Александр Ляказетт, Маттео Гендузі, Шкодран Мустафі і Генріх Мхітарян, які потрапили на камери під час вечірки в одному з елітних клубів Лондона. Повідомляється, що всього на вечірці було 12 гравців Арсеналу.

The Sun стверджує, що на вечірці була горілка Ciroc (2250 євро за пляшку), шампанське Dom Perignon (2250 євро за пляшку), а також Hennessy VS Scotch (2800 євро за пляшку).

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Відомо, що крім вживання алкоголю, футболісти також вдихали "звеселяючий газ" з повітряних кульок. Згідно з кадрами з камер відеоспостереження "звеселяючий газ" не вдихали тільки Мхітарян і Мустафі.

Передбачається, що лідери "канонірів" орендували окремий зал у клубі, куди були запрошені 70 дівчат і все окрім футболістів у цей день повинні були здавати свої мобільні телефони, щоб ніхто не міг зробити провокаційні фото. Після закінчення вечірки приблизно о 4 ранку деякі футболісти усамітнилися з запрошеними дівчатами в окремих кімнатах або своїх автомобілях.

Цікаво, як відреагує на подію головний тренер Арсеналу Унаї Емері, який є прихильником суворої дисципліни і заборонив своїм підопічним вживати навіть фруктові соки на тренувальній базі.

Феллайні та Гендузі

Манчестер Юнатейд у рамках 15-го туру Прем'єр-ліги Англії приймав на "Олд Траффорд" лондонський Арсенал (2:2).

В одному з епізодів другого тайму бельгійський півзахисник манкуніанців Маруан Феллайні, не встигаючи за французьким півзахисником "канонірів" Маттео Гендузі, вирішив сфолити на ньому. Але зробив це Феллайні досить-таки дивним способом, потягнувши футболіста Арсеналу за волосся.

Цікаво, що ще зовсім недавно бельгійським фуболист був "королем" довгих зачісок, але вирішив змінити імідж.

Як Феллайні змінив імідж

30-річний півзахисник збірної Бельгії і Манчестер Юнайтед Маруан Феллайні вперше за довгий час змінив імідж.

Знаменитий бельгієць збрив шевелюру і опублікував фото в instagram. Знімок Феллайні підписав так: "Новий рік, новий вид".

Моурінью в Турині

Головний тренер Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью дозволив собі в своєму стилі поспілкуватися з уболівальниками Ювентуса.

Після фінального свистка зустрічі, яка завершилася перемогою МЮ з рахунком 2:1, португальський наставник не відправився в роздягальню, а вирішив прогулятися газоном "Ювентус Стедіум". Моурінью вийшов на центр поля і почав тролити фанатів "Старої Синьйори", приклавши до вуха руку, а також скорчив гримасу.

Це не сподобалося захиснику туринців Леонардо Бонуччі, який був одним з тих, хто не вибив м'яч в моменті з другим голом у ворота Ювентуса. Але за "Особливого" вчасно захистився капітан манкуніанців Ешлі Янг, запобігши бійку. Також з португальським фахівцем вступив у перепалку форвард туринців Паулу Дібала.

Після матчу Жозе Моурінью пояснив свою поведінку образами на свою адресу з боку італійських тіфозі протягом усього поєдинку.

"Мене ображали протягом 90 хвилин. Я приїхав сюди працювати, не більше. Я не кидався на когось, а просто дав зрозуміти, що хочу сильніше почути фанатів. Напевно, я не повинен був цього робити, але вони ображали мою родину, включаючи сім'ю в Інтері, тому я так відреагував", – наводить слова Моурінью Goal.

Португалець працював з міланським Інтером у 2008-10 роках і завоював требл в сезоні 2009/10, вигравши Скудетто, Кубок Італії і Лігу чемпіонів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія заплатить 150 мільйонів за двох вундеркіндів з Аякса.