Вже колишній президент Південної Кореї Пак Кин Хє сьогодні залишила президентську резиденцію у центрі Сеула. 10 березня Конституційний суд країни ухвалив рішення про її імпічмент.

За інформацією BBC, Пак Кин Хє відправилась у свій приватний будинок у районі Самсон-дон в Сеулі. Вчора у Південній Кореї відбулись мітинги за участю як прихильників, так і противників екс-президента.

Відомо, що мітингувальники наполягають на арешті Пак Кин Хє. Разом із президентством вона втратила недоторканність та імунітет від кримінального переслідування.

Зазначимо, що найбільший в історії Кореї корупційний скандал розгорівся через подругу президента Чхве Сун Сіль. Вона під виглядом благодійних організацій вимагала гроші у комерційних організацій та надавала їм пільги з боку держави.

Як повідомляв портал "Знай.ua", топ-менеджмент корпорації Samsung також пов'язаний із корупційним скандалом, через що пішов у відставку.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще