Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив під час виступу у Стамбулі, що Захід озброює терористів на Близькому Сході і зазначив, що має документальні докази цього.

"Наші противники слабшають з посиленням Туреччини. Захід озброює всіх терористів на Близькому Сході. Є фотографії, на яких терористи одягнені в уніформу, зроблену в цих країнах. Кого ви обманюєте? Нам добре відома ваша суть", - цитує Ердогана Anadolu.

Крім того, турецький лідер вважає, що Нідерланди пожертвували відносинами з Туреччиною заради виборів та пригрозив їм відповіддю.

"Влада Нідерландів нарешті навчиться нормам дипломатії. Туреччина відповість на це", - додав Ердоган.

Нагадаємо, що конфлікт у відносинах двох країн виник після того, як Нідерланди 11 березня не дозволили літаку голови МЗС Туреччини Мевлюту Чавушоглу приземлитись, пояснюючи своє рішення загрозою внутрішній безпеці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євросоюз має намір призупинити виплати, спрямовані на інтеграцію Туреччини до європейського простору.