7-го грудня в рамках 18-го туру Прем'єр-ліги України Маріуполь вдома грав з Шахтарем.

У першому таймі голів не було. Також маріупольській команді вдалося стримувати натиск "гірників" у перші 15 хвилин другої половини зустрічі. Але потім Шахтар показав ідеальну результативність у відрізку з 62-ї до 70-ої хвилини, тричі розписавшись у воротах Рустама Худжамова.

Гра завершилася з рахунком 0:3 на користь Шахтаря, який з 45 очками закріпив лідерство вгорі турнірної таблиці УПЛ. Маріуполь з 24 балами перебуває на 5-й позиції.

Прем'єр-ліга України. 18-й тур

Маріуполь - Шахтар Донецьк - 0:3 (0:0)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Голи: Степаненко, 62, Мораес, 64, Марлос, 70.

Матч Олімпік - Шахтар

У матчі чемпіонату України Шахтар – Олімпік (2:2) форвард "гірників" Жуніор Мораес забив м'яч із офсайду, і гол був зарахований.

Головний тренер Олімпіка В'ячеслав Шевчук почав скандалити з суддівською бригадою, намагаючись довести, що взяття воріт було несправедливе. У підсумку молодого коуча вилучили з поля.

Після матчу розбирання продовжилися. Екс-гравець Шахтаря Шевчук і наставник "гірників" Паулу Фонсека емоційно з'ясовували стосунки після скандального поєдинку.

Перемога Шахтаря в Німеччині

27 листопада в Зісхаймі зустрічалися Гоффенгайм і донецький Шахтар. "Гірникам" вдалося забити два швидких голи, завдяки точним ударам Ісмаїлі і Тайсона на 13-й і 15-й хвилинах. Але німці також швидко один пропущений м'яч відіграли після голу Андрея Крамаріча.Стівен Цубер перед самою перервою і зовсім повернув статусу поєдинку паритет.

На 59-й хвилині Шахтар залишився в більшості, тому що Адам Салаї отримав другу жовту картку. Залишившись в меншості, Гоффенгайм все одно атакував і впевнено себе почував, створюючи момент за моментом. Але і Шахтар періодично огризався, що вилилося в дві штанги у виконанні Тайсона і Майкона. Але Тайсон все ж оформив дубль після прострілу Ісмаїлі. Бразилець вже на 92-й хвилині філігранно розпорядився м'ячем і приніс "гірникам" перемогу з рахунком 2:3!

Ліга чемпіонів. Група F. 5-й тур

Хоффенхайм - Шахтар - 2:3 (2:2)

Голи: Крамаріч, 17, Цубер, 40, Салаї, 59 - Ісмаїлі, 13, Тайсон, 15, 90 + 2.

Вилучення: Салаї, 59.

Шахтар продовжує боротьбу за потрапляння в плей-офф Ліги чемпіонів. Тепер "гірникам" 12 грудня в Україні треба перемагати Ліон.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія розгромила Бенфіку та врятувала Ковача від відставки.