Генеральний директор Зорі Сергій Рафаїлов вельми скептично поставився до будівництва нових стадіонів у клубів Першої ліги України Інгульця (Петрово) і Колос (Ковалівка), написавши у Фейсбуці наступне: "Найцікавіше почнеться після появи в УПЛ Петрівок і Ковалівок, хоча за словами керівників ФФУ, незабаром там мають з'явитися Уемблі і Маракана".

У свою чергу, Інгулець зробив відеоролик про будівництво в Петровому стадіону, який, за словами президента клубу, матиме унікальне поле.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Сенсація від Інгульця

31-го жовтня в матчі 1/8 фіналу Кубка України Інгулець в Петровому приймав Маріуполь. Господарі поля, які виступають у Першій лізі України, сенсаційно перемогли представника УПЛ.

Перший тайм Інгульцю вдалося виграти з рахунком 2:0, завдяки голам Артема Козлова і Каміля Хучбарова. На 61-й хвилині Гіоргі Кобуладзе забив третій м'яч у ворота приазовців. Маріуполь у цій зустрічі зміг лише забити гол престижу. На 83-й хвилині точним ударом відзначився Павло Полегенько.

Як підсумок, перемога Інгульця з рахунком 3:1, а це означає що смт Петрове вперше побачить навесні чвертьфінал Кубка України!

Кубок України. 1/8 фіналу

Інгулець (Петрове, Кіровоградська область) - Маріуполь (Маріуполь) - 3:1 (2:0)

Голи: Козлов, 23 (з пенальті), Хучбаров, 45, Кобуладзе, 61 - Полегенько, 83.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент Інгульця Олександр Поворознюк висловив свою думку про поведінку фанатів Волині Луцьк.