Оригінальне освідчення зробив своїй коханій мешканець Австралії - Дейл Шерпс вирішив не повторювати банальних прикладів знайомих і сказав головні словами під полярним сяйвом.

Про це повідомляє Thе DailyMail.

Стосунки із 29-річної обраницею Карлою Рассел продовжувалися сім років. Планував він це протягом чотирьох років, навіть кілька разів намагався здійснити задумане, але мужності не вистачало.

Одного разу Дейл навіть заховав обручку у коробку із кремом, але виявилося,що вона належить його матері, яка випадково викинула подарунок. Пізніше вони з коханою подорожували різними країнами – були у Норвегії, Ісландії, Швеції, аж поки наречений не знайшов ідеального місця, звідки було б видно полярне сяйво.

"Я не хотів повторюватися, треба було зробити щось особливе, адже я десятки разів не міг зважитися", - додав він.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що освідчення на горі зробив мешканець Каліфорнії – чоловік подзвонив коханій за допомогою спеціального додатку, коли дістався на саму вершину.