Лідер Барселони і збірної Аргентини Ліонель Мессі, навіть готуючись до принциповому дербі проти Еспаньола, не забуває про свою родину. 31-річний форвард опублікував у себе в Instagram дуже миле фото зі своїми дітьми Тьяго і Матео.

Відзначимо, що Мессі з його дружиною Антонеллою Рокуццо виховують також третього сина Чіро, який народився у березні 2018-го року.

Мессі в Лізі чемпіонів

Ліонель Мессі був визнаний кращим футболістом 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

31-річний Мессі переміг в голосуванні на офіційному сайті турніру, де його конкурентами були нідерландський плеймейкер мюнхенської Баварії Ар'єн Роббен, нападник французького Ліона Максвелл Корне, а також бельгійський форвард італійського Наполі Дріс Мертенс.