24 людини загинули внаслідок обвалу сміттєзвалища, що стався учора в передмісті столиці Ефіопії Аддіс-Абеби. Ще 28 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості та доставлені в лікарню

Як передає агентство AFP, на думку влади, цим кількість жертв не обмежиться, оскільки на момент трагедії на території смітника знаходилися близько півтори сотні людей. Гора відходів накрила близько 30 побутових приміщень і бетонних споруд.

За словами мера столиці Ефіопії Дірба Кума, учора, коли трапився обвал, до вечора знайшли п'ятнадцять тіл. Ще 37 осіб врятували і надали їм медичну допомогу.

Сміттєзвалище для багатьох людей було єдиним місцем заробітку. На момент трагедії частина потерпілих збирали відходи, аби здати їх та прогодувати себе. Інші постійно тут проживали у саморобних будинках.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", полтавського пенсіонера привалило сміттям у власній квартирі. Щоб його порятувати, співробітникам ДСНС довелося забиратися в помешкання через балкон.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще