Чимало нових подробиць, що проливають світло на Смоленську трагедію, пообіцяла незабаром розкрити підкомісія з розслідування катастрофи.

Про це польському агентству РАР повідомив міністр оборони країни Антоні Мацеревич.

За його словами, чимало інформації було приховано комісією, яка займалася розслідуванням катастрофи з 2010 по 2011 роки, за каденції попереднього уряду.

Раніше Мацеревич заявляв про те, що під час розслідування були знайдені докази причетності російської сторони до катастрофи, але подробиць не повідомив, пославшись на те, що він не належить до Комітету з розслідування аварій.

Як писав інформаційни портал "Знай.ua", Польща запідозрила росіян у підміні тіл загиблих під час падіння літака Ту-154 під Смоленськом у 2010 році. Тоді на борту знаходилася вся політична еліта країни на чолі з президентом Лєхом Качинським.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Польська та російська комісії авіаційних експертів називали основною причиною катастрофи помилку пілотів. Прихильники польської партії "Закон і справедливість" (PiS), співзасновником якої був Лех Качинський переконані, що катастрофа стала наслідком організованого замаху на життя польського президента.