Бійка між правоохоронцем та чоловіком з наркотиками розгорілася сьогодні на блокпосту в Краматорську.

Увагу поліцейського привернув 24-річний житель Костянтинівки, який повертався додому з Краматорська. Біля робочого модуля блокпоста чоловік намагався проковтнути два пакети з наркотиками. Коли співробітник краматорської поліції перешкодив йому це зробити, молодик накинувся на правоохоронця, повідомили у прес-службі ГУ Нацполіціі в Донецькій області.

На допомогу до колеги підоспіли кілька людей, котрі теж несли службу на блокпосту і, застосувавши спецзасоби, затримали правопорушника.

Пакети з порошкоподібною речовиною відправили на експертизу, а донеччанину доведеться відповідати перед законом за опір працівникові правоохоронних органів.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", наприкінці минулого року у Краматорську двох наркоторговців, які продавали місцевим жителям канабіс та ацетильований опій, відправили за грати.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще