Екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конору Макгрегору (21-4) пора завершити кар'єру. Таку думку висловив його тренер Джон Кавана.
За словами Кавани, його підопічний переживає спад.
"Конору, безумовно, доведеться переконати мене. Мені подобається весь шлях, який ми пройшли, але мені потрібна вагома причина продовжувати. Це може бути третій бій з Нейтом Діасом, тому що він обіцяв цей бій. Або це може бути реванш з Хабібом Нурмагомедовим. Але якщо Макгрегор захоче побитися із звичайним хлопцем, думаю, я скажу йому: "Бажаю тобі всього найкращого".
У нього дружина, двоє дітей, і я не хочу, щоб він пропускав зайві удари. Хабіб потрапив по ньому таким ударом, який Конор раніше ніколи не отримував. Навіть у Супермена колись починається спад", - сказав Кавана.

Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов
Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов відмовився від $15 млн. за реванш з екс-чемпіоном Конором Макгрегором (21-4).

Про це в інтерв'ю газеті "Спорт-Експрес" розповів дядько Хабіба Алекс Нурмагомедов, який живе зараз в Полтаві.

"Чи можливий реванш з Конором? Ні. Він нецікавий Хабібу. Він не буде битися з ним ні за які гроші. Так, я знаю, що вони пропонують йому реванш. Вони зі старту запропонували йому $15 млн., якщо він погодиться. Але Хабіб сказав "ні". Нехай Конор стає в чергу, нехай поб'ється з іншими. А Хабіб хоче битися з Фергюсоном, а потім закінчити кар'єру", - розповів Алекс Нурмагомедов.

Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор
Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Як повідомляв портал Знай.ua, Макгрегору запропонували космічний гонорар за бій з китайським кікбоксером.