Росіянин Денис Лебедєв (32-2, 23 KO) заявив, що планує завершити кар'єру після бою проти абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО).
Олександр Усик
Олександр Усик
"Наші команди приступили до переговорів. Не знаю, наскільки це здійсненно, але в планах є. Сьогодні Олександр Усик номер один у боксі - це сто відсотків. Тим цікавіше буде мені постаратися виграти у нього. Мрія кожного боксера битися з найсильнішим. Поганий той солдат, який не мріє бути генералом. Я буду виходити з бажанням перемогти - однозначно. У нас повинен вийти гарний бій, тому що стиль Олександра Усика і мій стиль - це цікаве поєднання.
Я обіцяю зараз усім, що, якщо бій з Олександром Усиком відбудеться, це буде останній поєдинок у моїй кар'єрі. Я його обов'язково виграю. Постараюся виграти! І закінчу свою кар'єру боксера. Якщо переможе Усик, то найкращому програти не соромно", - заявив Лебедєв.
"Така резолюція є. Поки ми не готові що-небудь сказати з приводу планів щодо цього бою", - сказав Красюк.
Денис Лебедєв
Денис Лебедєв

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

У восьмому раунді Усик потужним лівим ударом нокаутував Беллью, і захистив таким чином всі свої титули.

На прес-конференції після бою Олександр Усик розповів, що в першу чергу йому необхідно відпочити після важкого бою, а також поділився планами на майбутнє.

Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси
Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я мав зосередитися на кожному раунді. Беллью дійсно небезпечний боксер. Я намагався заспокоїти себе в перших чотирьох раундах. Все було добре.

У мене справді був важкий рік. Це був найуспішніший, але найскладніший рік. Зараз я думаю про те, щоб провести час з родиною.

Рік був психологічно складним і фізично. Періоди між боями були надто короткими, я ніколи не відчував себе на 100% готовим. Після фінальної битви з Муратом Гассієвим у мене було всього 30 днів, щоб відновитися. Під час тренувального табору я лежав у ліжку, дивлячись у стелю, і мені прийшла в голову думка: "Що я тут роблю?".

Чи ставлю я собі за мету стати абсолютним чемпіоном у супертяжях? Звичайно. Потрібно ставити собі цілі. Якщо ми не ставимо собі цілі – ми трухнемо. Ми повинні ставити собі цілі", - заявив Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зробив відверту заяву після перемоги над Беллью.