Шахтар Донецьк цікавиться 20-річним японським правим вінгером Гронінгена Ріцу Доаном.

Кольори Гронінгена Доан захищає з літа 2017-го року після переходу з футбольного клубу Гамба Осака.

Спочатку нідерландський клуб взяв футболіста в річну оренду, а потім викупив його контракт за 1,7 мільйона євро.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У нинішньому сезоні Доан провів за Гронінген 16 матчів, забив 4 м'ячі і віддав 2 асиста.

В активі вінгера також 5 матчів і один гол за національну збірну Японії.

Орієнтовна ціна гравця складає 2,5 мільйони євро. Контракт Ріцу з Гронінгеном розрахований до літа 2021-го гола. Також японцем цікавиться московський ЦСКА.

Шахтар і серб Андрія Живкович

Донецький Шахтар проявляє інтерес до півзахисника лісабонської Бенфіки Андрії Живковича. Але відомо, що португальський гранд хоче отримати за свого гравця 30 мільйонів євро, які "гірники" навряд чи будуть платити.

Крім Шахтаря, на 22-річного півзахисника збірної Сербії також претендує англійський Евертон. У послугах балканця особисто зацікавлений головний тренер "ірисок" Марку Сільва.

Живкович перейшов у Бенфіку в 2016 році з белградського Партизана, вихованцем якого він є. В активі Живковича на даний момент 14 матчів за збірну Сербії.

Апетити Динамо

Динамо Київ всерйоз цікавиться нападником Остенде Рішайро Жуліано Живковичем.

Нідерландський форвард перейшов у бельгійський клуб з Утрехта в 2017-му році за 1 мільйон євро. У 17-ти поєдинках поточного сезону 22-річний футболіст забив 3 м'ячі. Всього Живкович в іграх за Остенде на даний момент відзначився 14 голами в 50 матчах).

Динамо зацікавилося Рішайро після того, як він оформив дубль у ворота збірної України (U-21) в матчі відбору на молодіжне Євро-2019, в якому українці програли з рахунком 0:3.

Крім Утрехта до Остенде Живкович виступав за Гронінген, Аякс, Йонг Аякс і Віллем II.

Динамо та Фран Соль

Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич наполягає на купівлі іспанського форварда "Віллем II" Франа Соля, повідомляє "Футбол NEWS", посилаючись на свої джерела.

Раніше була інформація про те, що 26-річного уродженця Мадрида переглядати у справі вирушав скаут столичного клубу Олександр Заваров.

Фран Соль грає за нідерландський "Віллем II" з літа 2016-го року після переходу з іспанського "Вільярреала". У поточному сезоні Фран провів за команду з Тілбурга 16 матчів, в яких забив 15 м'ячів.

Додамо, що Соль є вихованцем мадридського Реала, в системі якого перебував з 10 до 18 років. До речі, за "Реал С" Соль зіграв 69 матчів, в яких відзначився 19 голами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Шахтар зіграв внічию з Ліоном (1:1).