У Кремлі занепокоєні зривом угоди із Вашингтоном – така своєрідна пауза у відносинах не подобається особисто Володимиру Путіну. Відповідну заяву зробив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков.

Про це повідомляє CNN.

На його думку, влада США поки що не проявила жодних чітких намірів у цьому питанні, тому перспектива залишається "доволі туманною".

Пєсков зазначив, що кремлівський лідер не тільки добре ставиться до республіканця Дональда Трампа, а й нібито вважає всі його дії прагматичними. Втім, таке тривале затишшя викликає у Путіна занепокоєння.

За його словами, Америка мусить погодитися на більш тісний контакт, поновити двосторонні домовленості, а президент США повинен пояснити причину такої паузи.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

"Ми повинні сидіти і розмовляти один з одним – тоді наші контакти будуть більш глибокими", - додав Пєсков.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що колишній прем'єр-міністр Швеції Карл Більдт заявив, що сирійське питання стане базовим у переговорах між Кремлем та Вашингтоном, втім угода між двома країнами найближчим часом неможлива.